Як у Червонограді чоловік став «жертвою» турботливих родичів (ВІДЕО)

Новини 08 Жовтня, 2020 7 335

Скриншот відео/Ехо Червонограда

Вікно помешкання відчинив рятувальникам сам «зниклий» чоловік

6 жовтня червоноградські правоохоронці та рятувальники виїхали на повідомлення про людину, яка вже кілька днів не виходить на зв‘язок. Рідні, звісно, занепокоїлись та викликали служби, аби дізнатися, чи не сталось біди.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на “Ехо Червонограда”, «вікно кухні, на яке пожежники спирали драбину, відчинив сам власник зсередини. Живий і здоровий, а ще – дуже сердитий на натовп, який зібрався довкола будівлі. Тож висловів не добирав, а потім – знову зачинив вікно зсередини. Бережіть своїх рідних, не примушуйте їх хвилюватись».

Сьогодні, 6 жовтня, червоноградські правоохоронці та рятувальники виїхали на повідомлення про людину, яка вже кілька днів не виходить на зв‘язок. Рідні, звісно, занепокоїлись та викликали служби, аби дізнатися, чи не сталось біди.Правда, вікно кухні, на яке пожежники спирали драбину, відчинив сам власник зсередини. Живий і здоровий, а ще – дуже сердитий на натовп, який зібрався довкола будівлі. Тож висловів не добирав, а потім – знову зачинив вікно зсередини.Бережіть своїх рідних, не примушуйте їх хвилюватись)

Опубліковано ЕхоЧГ Вівторок, 6 жовтня 2020 р.

Опубліковано Червоноградський МВ ГУ ДСНС України у Львівській області Вівторок, 6 жовтня 2020 р.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,