Як «транспортні гуру» коментують падіння електроопор у Львові

Новини 31 Січня, 2020 727

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Експерт про «тупість від чиновників» Львівської міської ради

Засновник ГО «За якісний транспорт»,  Святослав Товстига коментуючи відповіді міських чиновників журналістам щодо можливих причин падіння двох електроопор у Львові, зокрема, наголошує, що «дурнішої думки я не чув».

Про це пише “Четверта студія”, з посиланням на допис Святослава Товстиги у ФБ.

Він зазначає, що до такого висновку прийшов після того, як «журналістка одного із телеканалів попросила прокоментувати цитату одного куратора транспорту у Львові щодо падіння стовпів Львівелектротрансу і вона звучить приблизно так: причиною падіння стовпів на вулиці Науковій є струмознімачі тролейбусів, які злетіли із контактної мережі».

«Друзі, маємо ще одну тупість від чиновників Львівської міської ради.

Журналістка одного із телеканалів попросила прокоментувати цитату одного куратора транспорту у Львові щодо падіння стовпів Львівелектротрансу і вона звучить приблизно так: причиною падіння стовпів на вулиці Науковій є струмознімачі тролейбусів, які злетіли із контактної мережі.

Як Ви можете оцінити по цій цитаті рівень «транспортних гуру» Львова?

Стовпи, які мають тримати контактну мережу для тролейбусів, впали через «роги» тролейбусів, які злетіли із контактної мережі. Дурнішої думки я ще не чув. Думав, що цитати про транспортний колапс – це дно, але це дніще!», – зазначив у своєму дописі засновник ГО “За якісний транспорт” Святослав Товстига.

Як повідомлялося, у Садового не знають, чому електроопори впали на проїжджу частину.

Коментарі

Позначки: , , , , ,