Як «слуги народу» порівнюють жінок із корабельною сосною (ВІДЕО)

Новини 24 Червня, 2020 853

Фото: BBC

Співголови фракції “Слуга народу” дають оцінку кандидаткам на вибори

Відео зібрання “Слуги народу” у Миколаєві з відвертими розмовами голови партії Олександра Корнієнка і керівника фракції Давида Арахамії здійняло шквал емоцій у мережі. Політики не усвідомлювали, що їхня розмова транслюється, й вільно жартували з людей, які прийшли.

Як Арахамія і Корнієнко обговорюють кандидатів від “Слуги народу” на вибори в Миколаєві.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Цензор.нет», перед пресконференцією співголів фракції “Слуга народу” в Миколаєві Олександра Корнієнка і Давида Арахамії вони при включеному мікрофоні обговорювали можливих кандидатів. Йшлося про депутатку ВР від “Слуги народу” Ірину Аллахвердієву.

Діалог Арахамії і Корнієнка.

К: Аллахвердієва – взагалі краля.

А: Так.

К: Така піддута, звісно, трошки. Трохи тюнінг too much. Загалом баба робоча, цілком. Як корабельна сосна. Вона тут відх##рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика.

А: Енергії багато

К: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. Як він ох##є, бл#дь підстрибне. Викурить всі айкоси. Скаже: “Баба да. Баба да”.

 

https://www.facebook.com/bykvu/videos/314375586267802/?v=314375586267802

Сама ж Ірина Аллахвердієва, на своїй сторінці у ФБ назвала поширену інформацію фейком.

“Деякі ЗМІ розповсюдили фейк, де згадується моє ім’я. Не хочу коментувати цей низькопробний бруд, але мушу розставити всі крапки над «і». Опубліковане «сенсаційне відео» – монтаж», – написала Аллахвердієва.

Коментарі

Позначки: , , , ,