Як Садовий боїться незалежних журналістів

Новини admin 26 Грудня, 2019 763

Андрій Садовий. Фото: Depo.ua

Львівський міський голова звітуватиме про роботу перед священиками, депутатами від “Самопомочі” та журналістами медіа своєї дружини

Сьогодні, 26 грудня, ввечері у Львові відбудеться звіт Львівського міського голови Андрія Садового про роботу за 2019 рік.

Про це пише Четверта студія з посиланням на депутатів Львівської міської ради.

За інформацією депутатів, звіт відбудеться на стадіоні “Арена-Львів”.

“Як нам відомо “з кулуарів”, подія запланована на 18 годину на стадіоні “Арена-Львів”. Називається це “Звіт Львівського міського голови Андрія Садового за 2019 рік”. Насправді, Садовому роблять “теплу ванну” за участі священиків та депутатів різних рівнів та скликань від “Самопомочі”, – розповів один із депутатів Львівської міської ради. Водночас журналісти повідомляли про те, що їх запрошували на звіт у аеропорт “Львів”.

Як стало відомо ІВ “Четверта студія”, звіт відбудеться також за участі журналістів видань, власниками яких є дружина Садового Катерина Садова-Кіт.

Відомо, що на подію також запрошували журналістів та редакторів кількох львівських видань, а також – окремих власкорів загальноукраїнських телеканалів.

Водночас прес-секретар Львівської міської ради Христина Процак на запит журналістів ІВ “Четверта студія” повідомила, що захід не передбачає акредитації журналістів.

Скрін із листування з Христиною Процак

“Буде стрім на сторінці мера у Фейсбуку”, – повідомила Процак.

Вона також відмовилась офіційно поінформувати про місце та час проведення заходу.

Скрін із листування з Христиною Процак

“Захід, через технічні обмеження по можливості розташування певної кількості осіб, не є анонсованим”, – повідомила прес-секретар львівського мера.

Скрін листування із Христиною Процак

Згодом вона додала, що “буде доступним для усіх охочих онлайн-трансляція”.

Коментарі

Позначки: , ,