Як Порошенко зустрічав День Конституції (ВІДЕО)

Новини 29 Червня, 2019 444

Скриншот відео

Петро Порошенко 28 червня представив команду «Європейської Солідарності» на Тернопільщині.

Під час свого виступу у Тернополі, Петро Порошенко наголосив, що «порушення принципу «нічого про Україну без України» – частина російського реваншу».

«Ми тримали його протягом п’яти років, щоб нікому і на думку не спало про щось про нас і без нас домовитися з Кремлем. Перед будь-якими контактами з Москвою наші європейські та американські партнери узгоджували позицію з нами. А потім детально інформували нас, як на даний момент почуваються вавки в голові у Путіна.

Сьогоднішня зустріч президентів США та Росії на саміті великої двадцятки в Японії – перша, перед якою ніхто так і не подзвонив до Києва. І відсутність дзвінка – це дуже тривожний дзвінок усім нам, а не лише новій владі.

Про це наголосив у Тернополі під час представлення команди Європейська Солідарність», – йдеться у дописі Петра Порошенка на його сторінці у Facebook.

Скриншот відео

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/482718442499796/?__xts__[0]=68.ARBynohhRRQ0UttLvjBeNso0Ln5-pasowDPOlj9FVXsD125Jh1cpaGM-kNG9JYIhIkVPVK7kExfGEmnyvIvRsN1Hu-Q8U_3ZQGzJI70bhYRtS4mTy_R8XcEzmlxCKqG7DCAN4gu5sjAB7rKmbXN4xh8BGwNvyYHWm-mNK6acrYMaTI3_GkEfv3bq8CjQ_YDOasEC9yy2ZpKdZ1hTaBwQgt-f5Lz_Dmh9-IRCE21TBOxKeI7y_jjvxxf2c2HF_GX33qeLX2FGJGFvK87RjjI0lGtj7_yS4FkgoSqbDVpTQiIGHoDi77mReAD60lZkx4ZeOtbUP5JhLDCdtbls6ofMa03Hp_ISAi1I5Gw&__tn__=-R

Порушення принципу «нічого про Україну без України» – частина російського реваншу. Ми тримали його протягом п’яти років, щоб нікому і на думку не спало про щось про нас і без нас домовитися з Кремлем. Перед будь-якими контактами з Москвою наші європейські та американські партнери узгоджували позицію з нами. А потім детально інформували нас, як на даний момент почуваються вавки в голові у Путіна. Сьогоднішня зустріч президентів США та Росії на саміті великої двадцятки в Японії – перша, перед якою ніхто так і не подзвонив до Києва. І відсутність дзвінка – це дуже тривожний дзвінок усім нам, а не лише новій владі.Про це наголосив у Тернополі під час представлення команди Європейська Солідарність

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 28 червня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: ,