Як підлеглі Садового імітують роботу

Новини 24 Січня, 2020 240

Фото: "Кореспондент"

На сесії Львівської міської ради розказували чергові «казки»

На сесії Львівської міської ради розповідали чергові казки про стратегію розвитку підприємства ЛКП «Зелене місто».

Як пише «Четверта студія», на своїй сторінці у ФБ Маряна Куц зазначила, що «це підприємство працює вже два роки і, як на мене,  створило бурхливу імітацію своєї діяльності на чолі з мером».

Як зазначається у дописі, «за цих два роки тільки брехня, приховування інформації або її викривлення. Почуття безнаказаності породжує анархію, в нашому місті вона розростається до мегамасштабів. Ми надали депутатам звернення де зазначили, як ми бачимо діяльність ЛКП: сортування – Немає, пунктів приймання – немає, полігону – немає, махінації в тендерах – є, прозорості і інформування мешканців – немає, маніпулювання думкою громадськості – є… і так можна перелічувати ще довго. Тому ми вимагатимемо, і дуже сподіватимемось, що депутати на це пристануть, бо “водять за ніс” не тільки мешканців, але й самих депутатів».

«Вимагаємо:

    1. На пленарному засіданні ЛМР 23.01.2020р. підтримати питання про звернення в правоохоронні органи щодо законності проведення тендеру «Будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вул. Пластовій, 13» на суму 41056 220,40 грн.
    2. Підтримати питання щодо неможливості очолювати посаду директора ЛКП «Зелене місто» Святославом Євтушенком у зв’язку з ймовірними незаконними діями щодо тендерних закупівель.
    3. Створити робочу групу за участю громадськості для контролю діяльності ЛКП «Зелене місто» з можливістю доступу до документів, що виготовляються на замовлення даного підприємства.
    4. Напрацювати з допомогою ЛОДА комплексної стратегії поводження з ТПВ, враховуючи можливі територіальні зміни Львівської області в процесі децентралізації: створення нового полігону, зміни місця розташування та технології сміттєпереробного комплексу», – зазначається у тексті.

Коментарі

Позначки: , , , , ,