Як підібрати шапку за формою обличчя? Корисні поради

Новини 28 Вересня, 2022 261

Як підібрати шапку за формою обличчя? Корисні поради

При виборі шапки слід враховувати не тільки погодні умови чи модні тренди, дуже важливо підібрати цей аксесуар під форму власного обличчя, адже це допоможе виглядати просто неперевершено.

Модна та якісна шапка чекає на вас в каталозі інтернет-магазину INTERTOP, який пропонує продукцію таких відомих брендів, як Michael Kors, Adidas, Braska, Calvin Klein та інших. Доставка з Інтертоп буде безкоштовною, якщо спрямувати замовлення до одного з роздрібних магазинов, також до переваг інтернет-магазину слід додати наявність бонусної програми INTERTOP PLUS, різноманітних акцій та якісного обслуговування.

Як визначити свою форму обличчя?

Простіше за все дізнатися форму свого обличчя можна, якщо підійти до дзеркала і стати рівно, потім обвести контур голови маркером або помадою. Також можна озброїтися сантиметровою стрічкою та виміряти ширину вилиць та чола, загальну довжину та довжину підборіддя. На аркуші паперу слід намалювати овал та позначити на ньому отримані результати.

Як підібрати шапку за формою обличчя?

Шапку можна підібрати до таких типів обличчя, як:

  • круглий;
  • овальний;
  • трикутний;
  • прямокутний;
  • ромбовидний.

Круглий тип потребує видовження, для цього завдання не підійдуть моделі, що закривають чи обтягують чоло, найкращим варіантом будуть високі чи об’ємні шапки, бажано з помпонами.

Головне завдання для овального типу – позбутися видовження, тобто у цьому випадку помпони чи високі моделі протипоказані, найкращим варіантом будуть асиметричні моделі та ті, що прикривають чоло.

Для трикутної форми потрібно створити баланс та зробити акцент на вилицях, це дуже просто, якщо прикрити чоло. У такому випадку добре будуть працювати асиметричні фасони.

У випадку прямокутної форми слід казати про закруглення обличчя, також його потрібно зробити візуально коротшим, тож доцільно буде використовувати шапки без помпонів.

Для ромбовидної форми потрібно створити баланс між загальною довжиною та шириною вилиць. Тож, шапка повинна бути ширшою за лінію вилиць. У цьому випадку ідеально будут виглядати шапки великої в’язки або зсунуті моделі.

При виборі шапки неодмінно враховуйте особливості свого обличчя та використовуйте надані вище поради, адже саме цей підхід дозволяє вибрати ідеальний варіант та радіти отриманим аутфітам.

Коментарі

Позначки: