Як обміняти або продати криптовалюту LUNA

Новини 07 Жовтня, 2022 110

Вартість криптовалюти LUNA як і більшості інших віртуальних валют оцінюється в еквіваленті до вартості USD або USDT. Тому при необхідності обміняти або продати її частіш за все це роблять у парі LUNA USDT.

Тож саме про такий обмін ми і підготували інформацію у нашій статті.

Де можна обміняти LUNA на USDT?

Обміняти криптовалюту LUNA та стейблкоін USDT можна на будь-якій криптовалютній платформі, на якій представлені обидві монети. Це може бути і централізована, і децентралізована платформа. Головне, щоб вона була надійною та перевіреною. Адже у світі криптовалюти натрапити на скам досить просто, особливо, якщо ви новачок у цій сфері. Скам – це шахрайська платформа, мета якої є зібрати якомога більше коштів користувачів та нібито збанкрутитися, після чого залишити всі кошти собі або скористатися будь-якою іншою схемою.

Тож обираючи платформу для того, аби виконати обмін LUNA на USDT або будь-яку іншу криптовалюту, в першу чергу звертайте увагу на безпечність та надійність платформи. Багато корисної інформації про криптовалютну платформу ви можете знайти на форумах та незалежних сайтах.

Чи варто зараз продавати криптовалюту LUNA?

У період кризи в усіх сферах життя людей думка про продаж віртуальної валюти зародилася в головах багатьох людей. Адже це вважається не самою надійною інвестицією. Проте, з іншого боку, віртуальна валюта і в спокійний мирний час була не дуже стабільним активом. Зараз вартість більшості криптовалют стала набагато нижчою. Тому відповідаючи на запитання щодо актуальності продажі або купівлі криптовалюти LUNA – продати її по низькій ціні зараз все ж таки не краща ідея. Адже після кризи настає розквіт, а після падіння вартості – її ріст. Тому вестися на все спільну паніку  та продавати свої активи в мінус собі не варто. Дочекайтесь кращих часів продавайте та обмінюйте валюту, заробляючи на ній.

Чи можна заробити на обміні LUNA?

Заробіток на різниці при обміні є одним із можливих варіантів заробітку на криптовалюті без великих ризиків та втрат. Обмін LUNA USDT можна проводити хоч кожну хвилину, але, звичайно, обмінювати потрібно не бездумно, аби не вийти собі в мінус замість прибутку. Гарний заробіток таким способом можна отримати за рахунок кількості обмінів. Тому обміни Луна Юсдт один раз на місяць не мають сенсу, а ось декілька десятків обмінів на день – інша справа.

Коментарі

Позначки: