Як нові делініатори на вул.Свєнціцького “покращують” рух транспорту у Львові (ФОТО)

Новини 03 Грудня, 2019 1 267

Делініатори на вул. Свєнціцького, фото 4studio

Минулими вихідними у Львові на вулиці Свєнціцького встановили перші 40 делініаторів.

Зі слів міських транспортників, таке рішення мало чи не повністю вирішити проблему з заторами, які фактично постійно присутні на цьому відрізку дороги, особливо у годину пік.

Проте, за перші кілька днів роботи ніякого покращення ані пасажири громадського транспорту, ані водії не побачили: трамваї як стояли, так і стоять, недобросовісні водії як їздили поза правилами ПДР, так і їздять.

Найбільше у цій всій історії потерпають пересічні львів’яни, які оплативши проїзд у електротранспорті (часто мешканці купують місячні абонементи) змушені у негоду виходити з транспорту та йти пішки, адже вчасно дістатись у потрібне місце за таких умов – нереально. І це при тому, що минулого тижня працівники “Львівелектротрансу” пролобіювали підняття ціни на проїзд у трамваях та тролейбусах

Окрім сумнівної функціональності делініаторів, вони ще й сумнівної якості: вже за перші кілька днів роботи вони встигли потріскатись та суттєво пошкодитись.

У “Львівавтодорі” вже відреагували на пошкодження та обіцяють у майбутньому встановлювати більш витривалі та міцніші делініатори.

Коментарі

Позначки: , ,