Як на Сихові «супергерой» під час карантину прибирає вулиці (ФОТО)

Новини 29 Березня, 2020 2 677

Фото: Сихів медіа/ФБ

У Сихівському районі Львова чоловік у костюмі «супергероя», якого  городяни також називають «сихівменом», вкотре здивував добрими справами. Хто цей чоловік – наразі залишається таємницею, а ось його добрі справи дають добрий приклад львів’янам.

Як пише «Четверта студія», на сторінці спільноти «Сихів медіа», повідомляється, що після того,як «супергерой» безоплатно роздавав медичні маски та мив трамваї на кінцевій зупинці, його побачили у парку, де він підгодовував білочок, а також прибирав сміття вздовж однієїз вулиць сихова.

«Здавалось чим ще «Сихівмен» може здивувати? За свідченнями наших підписників він підгодовував білочок в парку Івана Павла ІІ, а потім прибирав сміття вздовж вулиці Хоткевича. Ще один підписник написав що в нашого героя є інстаграм акаунт @sykhivman!

Якщо ви десь раптом натрапили на Сихівмена – надсилайте нам фотографії в приватні повідомлення», – зазначається у дописі на сторінці спільноти «Сихів медіа».

Як повідомлялося, чоловік у костюмі «супергероя», якого також називають Сихівменом, передав персоналу дитячої поліклінки велику кількість медичних масок і під час карантину миє трамваї.

Хто цей чоловік, який з’являється у костюмі супергероя – наразі  у соцмережах не повідомляється.

 

https://www.facebook.com/sykhivmedia/videos/210856130226532/?v=210856130226532

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,