Як на Львівщині ремонтують дорогу до кордону (ФОТО)

Новини 26 Квітня, 2019 72

Фото: САД у Львівській області

Вже тиждень тривають роботи з поточного середнього ремонту прикордонної автомобільної дороги Р-40 Рава-Руська — Яворів — Судова Вишня на території м. Судова Вишня.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, це один із перших об’єктів поточного середнього ремонту у 2019 році. Ця дорога має важливе соціальне значення, адже вона з’єднує між собою три міжнародні траси, які ведуть до кордону з Республікою Польща.

«На сьогоднішній день шляховики Львівщини встигли виконати розпушення існуючого дорожнього одягу, стабілізувати основу та влаштувати нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття.  Відновлення дорожнього полотна цієї дороги розпочато у 2016 році. Капітально відремонтували ділянку дороги між населеними пунктами Бортятин та Судова Вишня, яка на сьогодні “пережила” вже не одну зиму і за цей час не зазнала дефектів. Це свідчить про те, що капітальний та поточний середній ремонт доріг виконується згідно європейських стандартів, що дає змогу поступово відмовитися від “ямкового” ремонту», – інформують у відомстві.

Фото: САД у Львівській області

Коментарі

Позначки: , ,