Як на Львівщині молодята та небіжчики «вкладають» людей на лікарняні ліжка

Новини 07 Серпня, 2019 105

Ілюстрація: ye.ua

На Львівщині за останні дві доби до лікарень різних районів області госпіталізовано людей, які харчувалися на поминках (Турківський район) та під час весільного застілля (Золочівський район).

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення Золочівської районної лікарні  пацієнтів, що харчувались 4 серпня на весіллі в кафе “Хутір” (місто Золочів), із симптомами: висока температура, пронос, блювота, загальна слабкість.

Станом на 17:00 год. 6 серпня за допомогою звернулось 4 особи (3 дітей віком до 18 років), всі госпіталізовані. Стан пацієнтів середньої важкості.

Також, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до Турківської ЦРЛ пацієнтів з симптомами ентероколіту: підвищення температури тіла, пронос, болі в животі, загальна слабкість. З’ясовано, що потерпілі 4 серпня харчувались на поминках в с. Шум’яч Турківського району – вживали страви домашнього приготування.

Всього за допомогою звернулось 10 осіб, з них 9 госпіталізовано, 1 пацієнт лікується амбулаторно (відмова від госпіталізації). Станом на 19.00 год. 5 серпня 1 пацієнт виписаний на вимогу. В стаціонарі залишається 8 осіб. Стан всіх пацієнтів середньої важкості.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,