Як на кордоні перевізники розгорнути боротьбу за “Великодніх українців” (ВІДЕО)

Новини 18 Квітня, 2020 2 017

Скриншот відео/Віталій Глагола

Українці масово їдуть з Європи на святкування Великодня

Українські перевізники на державному кордоні активно пропонують свої послуги співвітчизникам, які масово їдуть з Європи на святкування Великодня.

Великдень цього року припадає на неділю, 19 квітня.

Як пише «Четверта студія», про ситуацію на  КПП «Тиса» Чоп-Захонь написав на своїй сторінці у ФБ журналіст Віталій Глагола.

«Українці продовжують масово повертатись додому із Європи. Подивіться, що відбувається на україно-угорському кордоні біля КПП «Тиса» Чоп-Загонь», – написав журналіст у коментарі до світлин і відео з місця події.

Як видно на опублікованих кадрах, українських заробітчан, які їдуть додому на свята, з Європи перевозять спеціальними автобусами через кордон.

Пасажирів із Європи перевозять спеціальними автобусами через кордон. Після цього за людей розгортається справжня боротьба між перевізниками, бо автобусів купа (у кінці відео видно маштаб). Рейси від Рахова до Маріуполя.

Українці продовжують масово повертатись додому із Європи. Подивіться, що відбувається на україно-угорському кордоні біля КПП «Тиса» Чоп-Загонь. Пасажирів із Європи перевозять спеціальними автобусами через кордон. Після цього за людей розгортається справжня боротьба між перевізниками, бо автобусів купа (у кінці відео видно маштаб). Рейси від Рахова до Маріуполя.

Опубліковано Віталієм Глаголою Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,