Як мешканці Львівщини відстоюють право на створення ОТГ (ФОТО)

Новини 29 Лютого, 2020 695

Фото: ФБ/Марія Кульчицька

Як на Львівщині активісти і мешканці відстоюють  своє право на створення ОТГ,  які акції проводяться, а також про заходи, які були проведені  за останній тиждень, повідомила у дописі на своїй сторінці у ФБ Марія Кульчицька.

Про це пише “Четверта студія”.

“Розповім як виглядав цей наш (ініціативної групи) тиждень.

Понеділок. Цілий день під і в ЛОДА. Під ЛОДА акція протесту і барабани, в ЛОДА – пошуки когось з очільників, хто би сказав щось по суті. Ввечері стає відомо, що проект перспективного плану відправлений в Київ. Повернення ввечері.

Вівторок. Пів дня на роботу. Сесія в Брониці і їх рішення про приєднання до Дублян. Виїзд в Київ.

Середа. Київ. День під Офісом Президента. Зустрічі з народними депутатами і їх помічниками (Голос (дякую УГП за депутатів, це важливо), СН), передача документів.

Четвер. Вночі повернулися з Києва. Перед обідом виїзд у Львів. Прес-центр, прес-конференція. Повернення додому ввечері

П’ятниця. Пів дня на роботу. За тим громадські слухання в Дорожеві (рішення – як не буде Рихтицької громади, то приєднуються до нас). Виїзд на Львів. Зустріч з нардепом від СН щодо питання реформи. Повернення ввечері.

На роботу часу практично нема. Весь час присвячений питанням громади. Дивно, що знайшлося півтора години сивину замалювати.

Прізвищ нардепів поки не вказую. Щоб не виникло у наших недоброзичливців спокуси на них потиснути) Розповім про кожного, хто нам допоміг, коли громада буде внесена в перспективний план”, – зазначається у дописі Марії Кульчицької у ФБ під світлинами з місця проведення заходів.

Фото: ФБ/Марія Кульчицька

Коментарі

Позначки: , , , , ,