Як людина Гриценка почала вихваляти ініціативи Зеленського на Львівщині

Новини 18 Червня, 2019 119

Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко

Один із лідерів «Громадянської позиції» Олег Канівець, прицмокуючи язиком, починає вихваляти геніальний хід преЗЕдента за прозору публічну кадрову політику і участь громадян в управлінні державними інституціями.

Про це пише “Громадська позиція”.

“Випадково ставши президентом через захцянку свого повелителя Коломойського, ти з жахом розумієш, що на політичному Олімпі ти опинився практично сам. Крім кількох кварталівців, жодного кадрового резерву у тебе немає, і тобі доводиться шукати призначенців на ключові посади ледь чи не у Фейсбуку.

А щоби зняти із себе відповідальність за призначеного тобою голову Львівської обласної державної адміністрації, ти робиш дуже хитрий хід, переклавши її на простих людей. Тож пропонуєш їм самим обрати собі голову Львівської обласної державної адміністрації. Ну вибрали ж президентом клоуна, то невже не зможуть вибрати його представника на Львівщині?

В момент, коли твою хитрість не оцінили, і усі притомні люди починають з неї голосно сміятися, на горизонті з’являється один із лідерів «Громадянської позиції» Олег Канівець, який, прицмокуючи язиком починає вихваляти геніальний хід преЗЕдента за прозору публічну кадрову політику і участь громадян в управлінні державними інституціями.

Ну що тільки не напишеш про главу держави і які місця йому не оближеш, якщо рейтинг твоєї партії летить у Тартари і ніякої можливості потрапити у парламент немає, хоч дуже хочеться. А раптом Зеленський змилується і попросить Зевиборців допомогти відставному полковнику та його списку голосами”, – йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/430318837810368/photos/a.430328677809384/440541836788068/?type=3&theater

Коментарі

Позначки: , ,