Як Львівщину продовжують засмічувати тваринними відходами (ВІДЕО)

Новини 23 Січня, 2019 71
Як Львівщину продовжують засмічувати тваринними відходами

Як Львівщину продовжують засмічувати тваринними відходами

Муравський наголошує, що уже неодноразово накладалися штрафи на Боянецьку сільську раду

Вже два з половиною роки продовжується вивіз решток тваринного походження в урочище Станіслівка, що поблизу села Боянець Жовківського району Львівської області в результаті так званого дворового забою тварин місцевими мешканцями села Боянець.

Про це у Фейсбуці пише депутат Жовківської міськради Ігор Муравський.

“На численні звернення, прохання і ряд проведених зібрань із “підприємцями”, щодо централізованого вивозу тваринних решток на Жовківську філію ДП Укрветсанзавод увінчався повним фіаско(((За приблизними підрахунками це 50 тонн в місяць!!! Вже неодноразово накладалися штрафи на Боянецьку сільську раду, неодноразово були написані заяви у поліцію, написано багато звернень, – результату ніякого. Були й фігуранти, яких на гарячому спіймали, але на даному етапі одні відписки”, – пише Муравський.

Він також нагадує, що поряд, приблизно в 100 метрах протікає річка Свиня, яка впадає в річку Рату(десь за 1,5 кілометра в якій влітку купаються діти ), а далі в Західний Буг.

“Важко оцінити об’єми відходів, але це десятки тисяч тонн. Сьогодні складений акт державного контролю і матеріали передані в державну екологічну інспекцію у Львівській області”, – йдеться у повідомленні.

Вже два з половиною роки продовжується вивіз решток тваринного походження в урочище Станіслівка, що поблизу села Боянець…

Опубліковано Ігором Муравським Середа, 23 січня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,