Як лелека у шості роковини розстрілів на Майдані, на Службу Божу прилетів (ФОТО)

Новини 21 Лютого, 2020 1 316

Фото: Ukrainian People Magazine

У селі Дунаєві Кременецького району на Тернопільщині 20 лютого, у шості роковини розстрілів на Майдані,  сталася неординарна подія.
Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Високий замок”, під час Служби Божої за героєм Небесної Сотні Олександром Капіносом, який є вихідцем із цього села, на церковне подвір’я приземлився… лелека. Він заглядав у церкву, підходив до парафіян, давав себе погладити. А потім за людьми полетів на цвинтар, де клали квіти до могили загиблого. Священик ПЦУ Володимир Буграк вбачає у цьому якусь ознаку, послану з небес.

Фото: “ВЗ”

Фото: Ukrainian People Magazine

“Володимир Буграк: “Ми, священики нашого благочиння молилися в Дунаєві за всіх Героїв Небесної Сотні, між ними також згадували нашого земляка Сашка Капіноса.
На святій літургії поминали також всіх українських воїнів, добровольців, волонтерів, військових лікарів і священиків, котрі загинули в боротьбі за Україну.
Вражаюче! Але Бог послав свою ознаку! Що вона означає, можна тільки здогадуватись. Під час богослужіння на церковне подвір’я прилетів ЛЕЛЕКА! Зважте,  20 лютого! Він ходив біля храму, підходив до людей, давав себе погладити, позував для світлин! Коли вся громада пішла на цвинтар, де священики звершили панахиду на могилі Героя, лелека також перелетів і ”молився” з людьми! Пояснити таке неможливо!”, – зазначається у дописі.

Коментарі

Позначки: , , ,