Як краще зібрати продукти та речі для військових

Новини 06 Березня, 2022 92

поради з урахуванням досвіду та побажань бійців

Волонтери щиро дякують усім небайдужим людям, які допомагають військовим, особливо зараз, під час повномасштабної війни РФ з Україною. Водночас, волонтери інформують усіх, хто хоче допомогти, як краще це зробити. Вказані поради – із урахуванням досвіду та побажань бійців.

Отож:

1. Закрутка – це добре, але скляна тара – не дуже, бо під час транспортування може розбитися.

2. Тушонка, рибні консерви, паштети – добре, але бажано з кільцем, щоб швидше відкрити, адже спеціального ножа чи ключа може не бути під руками.

3. Зубні пасти, шампуні, гелі, піну для гоління намагайтеся купувати малим об’ємом, тому що це індивідуальні засоби. Краще менше за об’ємом, а більше за кількістю.

4. Не купуйте горох, пшеницю та перловку – вони дуже довго варяться, на це просто немає часу. Гречка, рис, вівсянка варяться удвічі менше, тому купуйте такі крупи. Загалом купуйте каші, які швидко варяться (зокрема, попитом користується й «Мівіна»).

5. Не купуйте каву в зернах та мелену, бо кавоварок там немає, як і немає часу їх заправляти, якщо все ж десь є. Кава має бути розчинна, чай – у пакетиках, можна капучино, 3 в 1.

6. Не купуйте печиво, розфасоване у пластикові коробки – вони займають багато місця. Тому краще у пачках.

7. Потрібні сигарети та запальнички з кнопкою (військові кажуть, що такі надійніші).

8. Просять шоколад у батончиках – їх зручно класти у кишеню. А також енергетики.

9. Просять цукерки, які можна смоктати.

10. Якщо купуєте медикаменти, то одразу кажіть аптекарям, що це ліки для військових, щоб вони їх одразу скомпонували у один запакований пакет: вата, бинт, шприци 1,2,5,10, жарознижувальні, знеболювальні, кровоспинні, від тиску.

Коментарі

Позначки: ,