Як комунальники Садового брешуть львів’янам (ФОТО)

Новини 08 Лютого, 2020 1 136

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Працівники ЛКП повідомляють про те, що загрозу усунено, а в дійсності, над головами перехожих продовжують нависати плити з фасаду багатоповерхівки

Працівники ЛКП «Південне», після звернення мешканки Львова на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ,  просили зняти запит «бо вихідні», а коли заявниця не погодилася на це, згодом запевнили, що «все виконано». Йдеться про небезпеку падіння на перехожих плитки з фасаду будинку  на вул. Науковій.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться сьогодні, 8 лютого, у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Людмили Реда.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

«Вчора подала запит на «Гарячу лінію міста». Наукова 15 та 13. Прохід між будинками. Плитка на фасаді обвалюється. Є реальна загроза, що впаде комусь на голову. Вчора така ситуація була зі мною. Добре, що затримала крок на хвилину. Начальник техвідділу ЛКП ‘Південний” телефонував, щоб зняти запит, оскільки кінець робочого тижня, кінець дня і т. п. Коли я відмовилася, то через 20 хвилин зателефонував знову, що все виконано. Плитку збили. Але ось фото з фасаду будинку. Все, як і було. Бажаю усім, щоб ніхто не постраждав найближчими днями», – зазначається у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова».

 

 

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,