Як горів “Епіцентр” (ВІДЕО)

Новини 02 Лютого, 2021 2 076

Пожежа "Епіцентру"

Охоронець “Епіцентру” розповів, як вони з напарником ловили зловмисника, який удень 2 лютого підпалив супермаркет на Миколаївщині, а також поранив двох людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області, керівник департаменту зі зв’язків з громадськістю “Епіцентру” у Facebook

Спершу охоронець розповів, що почув пожежну сигналізацію, а з гучномовця просили усіх працівників та клієнтів вийти з магазину.

Коли чоловік вийшов із кабінету, він побачив співробітника супермаркету, який сказав, що його чимось облили та підпалили, й він отримав опіки.

Він (зловмисник – ред.) йшов з сокирою в руках і казав: “хто підійде, порубаю”. Ми почали його переслідувати, намагалися його зупинити. Потім він рубанув начальника сокирою…

В районі другого будинку Достоєвського він гострою частиною сокири рубанув у голову охоронця і мене в спину, але в одязі заптулатася сокира, і ми змогли її вирвати у нього”, 0 повідомив охоронець.

Поліція зазначає, що нападнику за скоєне загрожує довічне ув’язнення.

У коментарях офіційний представник “Епіцентру” зазначила, що поранений охоронець у важкому стані. Його лікування та реабілітація буде здійснюватися коштом компанії.

Коментарі

Позначки: ,