Як гірськолижний курорт Буковиця працює під час локдауну (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 12 Січня, 2021 5 258

Фото: ФБ/Наталка Волосацька

Їзда ковбойсько-екстремальна

Під час локдауну на гірськолижних курортах України – повний аншлаг. Туристи їх у буквальному сенсі штурмують. У січневий період заборон чимало українців вирушити на відпочинок. Адже курортам працювати дозволили.

Як пише «Четверта студія», про це – у публікації «Варто – Галицькі новини».

З 8 січня в Україні діє жорсткий карантин. Призупинилась діяльність багатьох закладів, але роботу гірськолижних курортів уряд не заборонив. То ж любителі активного відпочинку масово поїхали в гори. Людно і на гірськолижному курорті Буковиця в Бориславі.

Через малосніжну погоду довелось рятуватись сніговими гарматами, але покрита лише одна траса. Лижники кажуть – снігу майже немає, фактично один лід.

Працює 4-місний крісельний витяг на гору, проте підіймається дуже поволі. Зігрітися гарячим чаєм та перекусити можна на вершині гори та перед підйомом. Проте доведеться вистояти довго в черзі і змернути ще більше. У черзі за спорядженням на вулиці можна пробути і 2,5 год.

Як любителі гірських лиж відпочивають в пандемію – у фоторепортажі “Варто – Галицькі новини”.

Як написала на своїй сторінці у ФБ Наталка Волосацька, “звідали Буковицю. Ех! Буковиця то вам не Буковель. Їзда ковбойсько-екстремальна. Лід, земля, трохи камінців. Було чимало сміливців чи то безумців, які їздили без шоломів. А ще один дядько був без шолома, зате в медичній масці. Співчуваю людям, які нині брали інструкторів і вчилися. Думаю, така наука їм відіб‘є бажання вчитися далі. Підйомник повзе приблизно 10 хвилин вгору. Зате з комфортом, м’якенько сидіти, майже як вдома на дивані. Ще з позитивів, є кафе і столики на вулиці, їжа цілком ок і ціни теж. Туалети дуже чисті. Загалом, цікавий досвід. Ліпше ніж сидіти вдома за столом”.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,