Як державники ми будемо наполягати на продовженні шляху реформ та інтеграції до ЄС і НАТО, – Порошенко

Новини 29 Серпня, 2019 98
Крим обов’язково повернеться в Україну, - Порошенко

Крим обов’язково повернеться в Україну, - Порошенко

“Європейська Солідарність” буде робити все для того, щоб Україна продовжила розпочатий шлях реформ і європейської та євроатлантичної інтеграції.

Про це в інтерв’ю журналістам, після складання присяги новообраними народними депутатами, сказав п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко, пише Прямий.

“Хочу ще раз наголосити, що моя команда, наша політична сила є державниками і ми будемо робити все від нас залежне для того, щоб Україна продовжила той шлях реформ, який був розпочатий протягом цих п’яти років. Ми, безумовно, в цей же час будемо все робити для того, щоб влада не перейшла “червоних ліній” на нашому шляху до європейської і євроатлантичної інтеграції”, – наголосив Петро Порошенко.

“Я хочу побажати успіху Верховній Раді дев’ятого скликання. І хвилювання під час прийняття присяги у Верховній Раді дев’ятого скликання були дуже подібні до тих хвилювань, які я відчував у цій самій залі під час прийняття присяги Президента України”, – додав він.

Депутати фракції “Європейська Солідарність” прийняли присягу на урочистому засіданні Верховної Ради України. Урочисте засідання розпочалось із виконання Державного Гімну України. Учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України.

Коментарі

Позначки: ,