Я ледь не розридався: Ганапольський розповів про передачу квартири родині загиблого гірника

Новини 03 Червня, 2019 141
Телеканал "Прямий" купив квартиру родині загиблого шахтаря

Телеканал "Прямий" купив квартиру родині загиблого шахтаря

Родина загиблого гірняка Михайла Павлика у найближчі години стане власником трикімнатної квартири.

Про це в ефірі Прямого розповів телеведучий та журналіст Матвій Ганапольский.

“Я хочу сказати, що це і для мене була несподіванка. Я про це дізнався тільки вчора ввечері. Терміново зібралися, групою поїхали. І для мене це було досить тяжко, тому що я знав, яка буде реакція. Реакція шановної Антоніни Павлик, в якої загинув Михайло Павлик, її чоловік. Там все було на нервах, але ми прийшли, подивились ту квартиру, потім я зайшов до неї. Ми зайшли до неї в квартиру. Там є такий нюанс. Вона член релігійної групи, де камери не дуже welcome… Ми себе некомфортно почували. Але ми мали сказати, що знайшли для неї квартиру”, – сказав Ганапольський.

Він зазначив, що для придбання квартири залучили кількох ріелторів та багато інших людей.

“Купити квартиру можна, справа навіть не в грошах. Справа в тім, що у шановної Антоніни троє дітей. І вони у такому віці, що в них вже є друзі. А вона також працює у цьому районі. Тобто можна було якусь новобудову купити, щось таке. Але тоді… Неймовірно тяжко. А якщо це квартира, в якій треба ще робити ремонт, то це за півроку. А там її стан просто жахливий. Я маю на увазі цієї жінки. Тому ріелтори зробили неможливе — вони знайшли прямо в цьому під’їзді. Вони якось з’ясували, що в цьому під’їзді двома поверхами, якщо я не помиляюсь, вище, продається квартира — 70 квадратних метрів. Причому вона після ремонту”, – пояснив ведучий “Прямого”.

Ганапольський розповів, що зараз тривають останні кроки по придбанню квартири.

“Треба було просто прийти і сказати: “ця квартира ваша”. Але я там майже не розридався. Це було нормально, по-людськи. Ми після цього їх залишили, вони гуляють, щоб вони відпочивали… Звичайно, ми це все показуємо. Але ми не хотіли, щоб це був піар нашого каналу. Просто президент зробив пропозицію, і канал відповів таким от чином. Мені здається, що це достойно і це нормально. Може, пан президент купить ще комусь квартиру за свої власні гроші. Це вже його справа, президентська.
Що зараз у нас діється? Вже гроші перевели. Ми біля нотаріальної служби. Зараз вони там перерахують ці гроші, після цього будуть підписані документи. І після цього ми вже десь станемо. І коли у мене буде цей документ — а я в даному випадку не продавець цієї квартири, а я представник каналу юридичний — то буде цей урочистий момент. Мабуть, знову зі слізьми – не знаю, чи пані Антоніни, чи моїх — коли я протягну руку, віддам цей папір і скажу: “квартира ваша”. І на цьому “Прямого” каналу місія буде закінчена. І дай Боже їй жити в цій квартирі”, – сказав Ганапольський.

Він додав, що “дай Боже, щоб і всі інші не тільки говорили, а й робили”.

Коментарі

Позначки: , ,