Я готова вибачитись перед Зеленським, якщо він буде захищати українську державу – Федина

Новини 10 Грудня, 2019 619
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Якщо президент Володимир Зеленський буде захищати державу і якщо будуть робитися кроки по зміцненню держави і демократії, я готова вибачитись перед ним за своє його несприйняття і всеціло допомагати.

Про це в інтерв’ю з ведучою Дашою Счастливою заявила народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Софія Федина, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

“Я би хотіла зустрітися з президентом і поговорити очі-в-очі. Я неодноразово казала перед виборами, що я за нього не голосувала, я не підтримувала його візію, бачення і дії. Але якщо він буде захищати державу і якщо будуть робитися кроки по зміцненню держави і демократії, я готова і вибачитись перед ним за своє його несприйняття і всеціло допомагати. І мені би хотілося дійсно зустрітися очі-в-очі, щоб зрозуміти, чи це він робить те, що відбувається, чи ним управляють”, – сказала Федина.

На її думку, команда Зеленського, напевно, буде дуже-дуже цього боятися.

“Тому що я все більше кожного з тим, що відбувається в нашій державі, розумію, що хтось зверху – чи те все оточення, чи ця вся команда разом – вони так бояться Путіна, що готові загробити всю України, цькувати нас з Марусею, зокрема, аби тільки, не дай бог, Путіну не було прикро”, – додала Федина.

Коментарі

Позначки: , ,