Wizz Air затримує два рейси зі Львова

Новини 01 Січня, 2020 1 326

Фото ілюстративне. Джерело: avianews.com

Борт до Копенгагена відправиться із затримкою у майже дві з половиною години

Сьогодні, 1 січня, авіакомпанія Wizz Air затримала два рейси з міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького – до Гданська та Копенгагена.

Про це ІВ Четверта студія повідомили пасажири рейсу до Копенгагена.

Як свідчать дані на табло у аеропорті “Львів”, зараз триває посадка на рейс до Копенгагена, а на відліт до Гданська уже офіційно оголошено про затримку.

Політ літака з Гданська до Львова

Затримка вильоту борту зі Львова у Копенгаген. Фото Andrew Eastwood

Затримка вильоту борту зі Львова у Копенгаген становить дві з половиною години. Відповідно, таку затримка очікує і пасажирів вечірнього рейсу до Гданська.

Пасажир Andrew Eastwood розповів ІВ “Четверта студія”, що з початку аеропорт “Львів” не повідомляв про затримку рейсу, хоча на сайті авіакомпанії таке повідомлення вже було.

“У ніч з 31 грудня на 1 січня я з’їв менше олів’є та шуби, щоб рано мати краще самопочуття. Оскільки виліт був запланований на 16:50, то я встав раніше (12:20), хоча зазвичай 1січня прокидаюсь о 15:30. Пішов у душ та гарно нарядився. Але вже після обіду був дуже розчарований, почувши про цю затримку. Також мене розчарувала робота кол-центру аеропорту. Я зміг додзвонитися туди після 6-7 спроби. На питання про затримку рейсу, працівники аеропорту “Львів” не знали і сказали, що все йде згідно з графіком. Проте довірившись інформації сайту WizzAir, я посидів ще вдома. І добре, що так зробив. Сайт львівського аеропорту вже показував затримку якраз за одну годину до вильоту. Посидівши ще вдома, WizzAir сповістив про збільшення затримки. У результаті я вже виглядав не так естетично, як на 16:50, був потріпаний та замучений. Нарешті, о 17:30, ми рушили на Uber до аеропорту. Виліт о 19:24, – повідомив Andrew Eastwood.

Коментарі

Позначки: , , , ,