Wizz Air запроваджує нову послугу бронювання місць поруч

Новини 08 Вересня, 2020 83

Фото: Все про подорожі

Номери місць мандрівники зможуть дізнатися за 48 годин до часу вильоту

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air ввела збір за гарантоване надання місць поруч в салоні літака дорослим мандрівникам, які летять разом.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на backpackers.com.ua, на сайті лоукостера з’явилась послуга “Місця поруч”, якою можуть скористатися два дорослі пасажири, якщо вони купують квитки в рамках одного бронювання та лише за тарифом Basic без включеного вибору місць. Вартість послуги становить 12 євро за переліт в одну сторону і 24 євро за переліт в обидві сторони.

У компанії наголосили, що послугу “Місця поруч” необхідно сплатити не пізніше ніж за 4 години до запланованого часу відправлення рейсу.

У Wizz Air підкреслюють, що оплата збору не дозволяє вибирати місця, але гарантує посадку поруч в салоні. При цьому пасажири точно не можуть розраховувати на розміщення в аварійних рядах і перших рядах поруч зі входом в літак.

Номери місць мандрівники зможуть дізнатися тільки після проходження онлайн-реєстрації, яка відкривається за 48 години до часу вильоту.

 

Коментарі

Позначки: , , ,