Wellboy знайомить зі своїм новим «творчим татом»

Новини 04 Січня, 2023 244

Wellboy знайомить зі своїм новим «творчим татом»

Свою музичну кар’єру артист продовжує з лейблом Papa music, за час співпраці з яким встиг побити рекорди своїх найвідоміших синглів

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співака.

Wellboy знайомить зі своїм новим «творчим татом»

Антон Wellboy, відомий хітами «Гуси», «Вишні» та участю у Нацвідборі на “Євробачення” з піснею Nozzy Bossy, продовжує свій творчий шлях під крилом нової продюсерської компанії Papa music. Команда лейблу сприятиме популяризації музичного контенту Wellboy як на території України, так і поза її межами.

«Мій новий «творчий тато» найлучче за попереднього», — лаконічно коментує артист та з іронією згадує свого попереднього продюсера.

У співробітництві з командою Papa music з літа 2022 року Wellboy презентував сингли «Ворогів на ножі», «Стиль», «Додому», дебютний альбом «8 марабу» та вже б’є власні творчі рекорди. Так, випущений 16 грудня трек «Додому» наразі займає третю сходинку чарту TOP 100 Ukraine на Apple Music (пікові позиції треків «Гуси» та «Вишні» — 7 та 21, відповідно). Також композиція потрапила до TOP 50 Apple Music Poland та очолює ТОР 200 Shazam Ukraine. А всього за два тижні з моменту прем’єри відео до синглу перетнуло межу в 1,7 мільйонів переглядів, тримаючись в ТОР 20 трендів YouTube Music Україна.

Додамо, команда продюсерської компанії Papa music також займається менеджментом та організацією концертів гуртів Quest Pistols, KOVALEVSKiY & RAPHAiL, «Корупція» та співачки Victoria Niro. За час співпраці з лейблом, треки артистів входили в TOP чарти та плей-листи Apple Music, YouTube music, Spotify. A кліпи виконавців збирають багатотисячні та мільйоні перегляди на YouTube.

Коментарі

Позначки: