Витрати під час війни: Садовий за місяць використав 3 млн грн на візити за кордон

Новини 29 Листопада, 2023 543

Бюджетна комісія Львівської міської ради погодилась перекрити ці видатки, але попросила детальний звіт про відрядження

Мер Львова Андрій Садовий за місяць використав понад 3 млн грн на закордонні відрядження.

Про це повідомила журналістка Ірина Марушкіна у спільноті “Львівська політика”, пише Четверта студія.

“Садовий і його банда в листопаді вийшли за бюджетні розрахунки по відрядженням. Питання покриття боргів за відрядження Садового депутати розглядали ну дуже тихо і щось бубоніли незв’язне типу: “Можемо дати поради по логістики, як дешевше злітати з Японії в Канаду” або “якщо знали, що нема грошей, то чого їздили?”.

Сумарно виконком вже не має 3 млн, щоб покрити борги по своїм відрядженням, паливу і ще чому. Комісія фінансів покрила борги по паливу і попросила представити детальні звіти про відрядження.

Красиво живуть львівські чиновники в час війни.

Р.S. Для депутатів стало несподіванкою, що відрядження мера йдуть через бюджет виконкому, а не через адміністрацію міського голови.

“1 . Куди і навіщо їздять члени та працівники виконкому Садового? Які в них робочі завдання, що треба їздити на авто? Половина членів виконкому – то взагалі представники громадськості. Вони також кудись їздять?

2. Якщо у виконкому нема грошей на паливо, бо понад виділене потратили, то чому б їм не поїздити на роверах і гуляйногах, на громадському транспорті, зрештою, пішки не пройтись пару метрів? Останній варіант мені найбільше імпонує. Бо заслужили на власній шкурі випробувати всі зручності пересування пішки Львовом особливо коли зимовий циклон пройшов”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,