Випускник «Львівської політехніки» очолив Тернопільську ОДА

Новини 19 Березня, 2020 301

Володимир Труш. Фото: РБК-Україна

Зеленський призначив Труша замість Сопеля

Президент України Володимир Зеленський призначив Володимира Труша на посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Як пише «Четверта  студія» з посиланням на УНІАН, відповідний указ № 97/2020 від 19 березня розміщений на сайті глави держави.

«Призначити Труша Володимира Любомировича головою Тернопільської обласної державної адміністрації», – йдеться в документі.

Крім того, як повідомляє прес-служба Офісу президента, Зеленський провів зустріч з новопризначеним головою ОДА та побажав успіхів на посаді.

Як повідомлялося, 18 березня Зеленський звільнив Ігоря Сопеля з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Довідка. Труш народився 1980 року в с. Лучинці Рогатинського району Івано-Франківської області. Має вищу освіту.

У 2002 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальностями «Фінанси» (магістр з економіки та підприємництва) та «Філологія» (бакалавр з філології). У 2019 році закінчив Дубенську філію Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» (бакалавр з права).

З 2002 по 2008 рік працював у структурі податкової міліції Івано-Франківської області. У 2016-2019 роках займався підприємницькою діяльністю. З листопада 2019 року – голова Рогатинської райдержадміністрації Івано-Франківської області.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,