Виплати “Слугам народу” санкціоновані Зеленським, – Лерос (ВІДЕО)

Новини 07 Травня, 2021 1 247

Гео Лерос

Щомісячні доплати народним депутатам з фракції “Слуга народу” санкціоновані президентом України Володимиром Зеленським та Офісом президента. 

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат Гео Лерос, пише Четверта студія.

“Є повна кругова порука. Гроші в конвертах, що видаються “слугам народу”, санкціоновані особисто президентом і Офісом президента. Правоохоронні органи контролюються Зеленським та Офісом президента. Тому не можуть правоохоронні органи розслідувати факт корупції, яку вони санкціонували. Офіс президента себе буде садити? Важливо ж не посадити депутатів, які беруть ці гроші, а важливо посадити тих, хто дає Офісу президента, і Офіс президента, який виплачує ці гроші. Весь цей ланцюжок потрібно саджати. Не просто депутатів, які брали гроші кожен місяць. 236 народних депутатів. 236! Це не п’ять депутатів, це не 30 депутатів, а це 236 осіб. Це вся фракція. Це  найбільший факт підкупу чиновників у Європі. Це Зеленському потрібно вийти й сказати: “я сідаю в тюрму, бо я санкціонував щомісячний підкуп народних депутатів”, – наголосив він.

Лерос нагадав, як одному з народних депутатів “Слуги народу” запропонував пройти в ефірі “Прямого” детектор брехні та відповісти на питання: “отримуєте, скільки отримуєте, від кого отримуєте?”. “Але ми бачимо, що відповіді на цю пропозицію досі немає”, – зазначив нардеп.

https://www.youtube.com/watch?v=CGBosAaWBCs

Коментарі

Позначки: