Випадковість чи тенденція: новий прокурор Львівщини не захотіла відповідати на запитання журналістів

Новини Субота Юля 21 Жовтня, 2019 7 197
Новий прокурор Львівської області. Фото - із відкритих джерел

Новий прокурор Львівської області. Фото - із відкритих джерел

Журналісти не змогли дізнатись про зв’язки з Сакварелідзе, оскільки Діденко залишила зал

Сьогодні, 21 жовтня, новоспечений прокурор Львівщини Ірина Діденко провела закриту зустріч з громадськістю, після чого обіцяла провести брифінг, який, фактично так і не відбувся. Про це з місця події повідомляє кореспондент “Четвертої студії”.

Про те, що прокуратуру Львівської області очолить 33-річна Ірина Діденко, стало відомо минулого тижня.

Попри плановість заходу сьогодні, 21 жовтня, на місці події склалось враження, що нова прокурор Діденко до спілкування не готова: окрім короткого бачення своїй цілей на новій посаді, Діденко дала відповідь на заледве два питання, після чого миттєво покинула залу, де залишились збитими з пантелику близько десяти журналістів, які прийшли, аби поспілкуватись із новим прокурором області.

Фото: 4studio

Заклики журналістів продовжити спілкування отримали короткий коментар: “У нас нині брифінг, а не прес-конференція, до побачення”.

Тож питання журналістів 4studio про стосунки новопризначеної прокурорки з одіозним екс-прокурором Одещини Давідом Сакварелідзе залишились без відповіді.

Фото: 4studio

Разом із тим, на питання журналістки “Радіо Свобода” Галини Терещук про пріоритетні для Львівщини справи, Ірина Діденко дала доволі філософську відповідь: В кожної людини своя справа є пріоритетна. Для мене ніколи не буде стояти якийсь пріоритет, тому що мені щось подобається більше. Для бабусі з села – те що в неї вкрали якусь курочку буде пріоритетом. Їй все одно, що тут робиться у центрі. Тому кожна справа важлива і не можна забувати про дрібні справи. В мене пріоритетів бути не може. Мій пріоритет – це захист звичайного громадянина”, – зазначила Діденко.

Нагадаємо, Ірину Діденко пов’язують із Сакварелідзе.

Скрін із ФБ Сакваралідзе

Скрін із ФБ Сакварелідзе

Додамо, сьогодні, 21 жовтня, було призначено підготовче судове засідання у справі Сакварелідзе у Городоцькому районному суді Львівської області, суддя Малахова-Онуфер Ангеліна Миколаївна.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,