Виносили зброю, рятували людей: у Львові п‘ять годин гасили пожежу на комплексі Міноборони

Новини 10 Червня, 2018 106

Фото ДСНС у Львівській області

У Львові більше п‘яти годин тривала ліквідація пожежі на території стрілецького комплексу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

Як повідомили у прес-центрі ДСНС у Львівській області, 10 червня о 02:26, надійшло повідомлення про пожежу на вул. Клепарівська, 39А у Львові.

«Надійшла інформація про пожежу у триповерховій адміністративній будівлі, в якій знаходився також стрілецький тир, на території стрілецького комплексу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Площа будівлі складає 4 400 кв.м», – зазначається у повідомленні.

До місця події направили пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. По прибуттю на місце події було встановлено, що горить покрівля по всій площі приміщення.

«Рятувальники винесли із приміщення тиру патрони та стрілецьку зброю і не допустили поширення вогню на приміщення розташованого поруч гуртожитку.  З метою гарантування безпеки, із гуртожитку евакуювали 120 мешканців», – інформує ДСНС.

Керівником гасіння пожежі був начальник ГУ ДСНС України у Львівській області.  До ліквідації пожежі залучили 127 рятувальників, в тому числі 33 курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, та  21 одиницю спецтехніки.

 

Фото ДСНС у Львівській області

Пожежу було ліквідовано о 07:51.

Причина виникнення горіння встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Як уточнили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, пожежа виникла в будівлі адміністративного корпусу і тиру розміром 220х20 м. спортивного комплексу «СКА». Вогнем знищено дах будівлі.

 

Коментарі