Вимагаємо від МВС та Нацполіції швидкого розслідування підпалу автомобіля програми “Схеми” та інших фактів тиску на медіа – “ЄС”

Новини 17 Серпня, 2020 226

Депутатки від “Європейської Солідарності” Ірина Геращенко, Марія Іонова, Вікторія Сюмар та Ірина Фріз вимагають від Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції провести швидке і неупереджене розслідування підпалу машини представника редакції програми “Схеми”, а також встановлення прослуховуючих пристроїв у квартирі журналіста цієї програми Михайла Ткача.

Про це у Facebook написала співголова фракції Ірина Геращенко, інформує “4 студія” з посиланням на “Прямий”.

“Разом з Марією Іоновою, Іриною Фріз, Іванною Климпуш-Цинцадзе, Вікторією Сюмар спрямували звернення до МВС і Національної поліції з вимогою провести неупереджене і швидке розслідування, встановити причетних до підпалу машини представника редакції програми “Схеми”, а також встановлення прослуховуючих пристроїв у квартирі журналіста цієї програми Михайла Ткача”, – повідомила Геращенко.

“За інформацією медійників, розслідування щодо незаконного проникнення в житло журналіста фактично так і не почалося. Від імені нашої Платформи “Безпека. Жінки. Мир” висловлюємо підтримку творчій групі та вважаємо неприпустимим тиск на журналістів, їх залякування”, – наголосила Геращенко.

Коментарі