Виконавчі органи влади Львова забезпечать виготовлення пандусів за бюджетні кошти – Олена Пасевич

Новини 25 Лютого, 2021 212

Фото: 4studio

Сьогодні, 25 лютого, на засіданні Комісії охорони здоров’я та соціального захисту депутати погодили низку Програм на 2021 рік.

Як пише “Четверта студія», про це розповіла секретар комісії Олена Пасевич.

Депутати погодили Програму доступності для людей з інвалідністю, згідно з якою за зверненнями мешканців за кошти бюджету Львова у житлових будинках зроблять пандуси.

“Це відносно нова і дуже потрібна Програма, вона діє від 2018 року. Люди, які потребуть доступності до своїх житлових будинків, можуть робити звернення до районних адміністрацій Львова. Згідно із Програмою, виконавчі органи влади Львова забезпечать виготовлення пандусів за бюджетні кошти”, – розповіла Олена Пасевич.

Також Комісія затвердила Програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської міської територіальної громади. Йдеться про фінансову підтримку сімей загиблих у Скнилівській трагедії.

Ще одна Програму, в яку внесли зміни депутати стосується  внутрішньо переміщених осіб, які несуть військову службу за контрактом. Вони будуть мати муніципальну виплату у сумі 25 тис грн.

Депутати підтримали звернення щодо виділення коштів на покупку стерилізаційної системи в гінекологічний стаціонар на вул. Русових, 4. Попередньо це звернення також погодила Комісія фінансів та планування бюджету ЛМР.

Окрім того Комісія затвердила Положення про постійні комісії Львівської міської ради та виділення матеріальних допомог мешканцям міста.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,