Викладачка зі Львова потрапила в гомофобний скандал (ВІДЕО)

Новини 01 Квітня, 2021 1 512

Національний університет "Львівська політехніка"

Викладачка Національного університету “Львівська політехніка” потрапила в гомофобний скандал через свої висловлювання. Кандидатка наук Ольга Мер’є роками розповідає студентам про те, що гендер – це вимисел, а представники ЛГБТ-спільноти – хворі люди, яких треба лікувати.

Про це повідомляє 24 канал, пише “Четверта студія”.

За словами студентів вишу, викладачка типографіки Мер’є Ольга Валеріївна, яка працює в НУ “Львівська Політехніка”, розповідала про те, що гендер – це вигадка, а харасмент – це лише для геїв та лесбійок і якщо ви себе такими вважаєте, то вас треба лікувати.

Чому виник скандал

Одна зі студенток вирішила зробити дослідження і написати наукову роботу на тему сексуальних домагань, гендеру та винести проблеми харасменту в тому числі щодо представників ЛГБТ, але на це неоднозначно відреагувала викладачка.

“Згвалтування та сексуальне насилля – це є одне, гендерна нерівність – це є зовсім інше. І взагалі, людина яка запровадила поняття “гендер”, пізніше написала, що це було зроблено за фінансову вигоду, і насправді, ніякого гендеру не існує. Нам це просто впарюють”, – відповіла Мер’є.

Викладачка вишу додала, що виступатиме проти цієї теми, яку обрала студентка. Бо, на думку Мер’є, харасмент – це “переслідування і домагання з точки зору гендеру”.

До того ж, викладачка прямо запитала студентку щодо її сексуальної орієнтації, бо її здивував вибір такої теми для захисту. “Гетеросексуальна. А при чому тут це?”, – відреагувала дівчина.

Також Мер’є завила, що харасмент щодо представників ЛГБТ не є формою дискримінації.

Люди, які сповідують християнські цінності, насамперед розуміють, що це є хворе суспільство. Тобто, якщо хтось себе позиціонує, як гей або лесбійка, то це людина, у якої нездорова психіка, і це людина, яку треба лікувати… Ми не повинні їх розуміти, ми їх повинні лікувати, – заявила Ольга Мер’є.

Студенти навіть записали аудіо під час онлайн-семінару в університеті.

Викладачка потрапила в гомофобний скандал: аудіозапис

Що відомо про викладачку

Як йдеться у “ Вікіпедії”, Ольга Валеріївна Мер’є – кандидат архітектури, старший викладач кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури Національного університету “Львівська політехніка”.

Жінка народилася 28 лютого 1982 року, а у 2009 році отримала науковий ступінь. Вона викладає такі курси, як рисунок, живопис, скульптура, архітектурна композиція, спецпредмет на вибір студента.

До слова, інший викладач “Львівської політехніки” Порно на контрольній: викладач Львівської політехніки розробив нову “методику” навчання Дмитро Зербіно показував студентам порнографічні зображення під час контрольної роботи.

За його словами, такі зображення є “релаксуючими”. І якщо деякі студенти казали, що їм ще немає 18 років, аби переглядати подібні фото, педагог відповідав, що ті можуть закрити очі або відвернутися.

Коментарі

Позначки: , ,