Вигідно придбати квартиру у Львові можна вже сьогодні

Новини 15 Грудня, 2020 162

Новобудова у Львові. Фото із мережі Інтернет

У житті кожного із нас настає переломний момент, коли ми розуміємо, що хочемо мати власне затишне гніздечко, де можна і друзів зустрічати, і проводити вечір з коханою, або ж просто усамітнитись від зовнішнього світу. Часто цей переломний момент ми присвячуємо до якоїсь визначної події: повноліття, одруження, народження дитини чи навіть купівлі автомобіля. І цей переломний момент у житті кожного із нас – купівля власної квартири.

Львів завжди славився не тільки культурними традиціями, архітектурною спадщиною, гастрономічним різноманіттям чи затишною львівською кавою та солодощами. Кожен у своєму житті хоче побувати у Львові, а самі львів’яни хочуть жити у зручному та комфортному місці.

Останні кілька років місто активно розвивається. Сюди приїжджають не тільки із Західної України, але й з усіх її куточків. Тут навчаються і залишаються жити.

І у кожного постає питання у необхідності власного житла у Львові. І попит справді виправдовує пропозицію, адже знайти житло у Львові зараз можна на будь-який смак і гаманець.

Перспективними є не тільки спальні райони міста, але й околиці навколо Львова, особливо після створення територіальної громади із залученням навколишніх населених пунктів.

Зараз не проблема знайти будь-яке житло практично у кожному районі міста. Якщо Ви любите спокій – можете розглядати варіант купівлі квартири десь на тихій околиці, до прикладу поблизу стадіону «Арена-Львів». Цей район активно забудовується й за кілька років Франківський район міста стане великим мегаполісом із власною інфраструктурою.

Якщо ж вам більше до вподоби центральна частина міста й так званий ближній центр, то тут теж варіантів не менше. Можна спокійно обрати собі нове житло як на вулиці Шевченка, так, скажімо, на Пасічній, чи Замарстинівській – Богдана Хмельницького. До слова, тут вже майже запрацювали смуги для руху громадського транспорту, тож добратись до центру міста буде зручно не лише на власному автомобілі.

Втім, оновлювати власне помешкання можуть не тільки приїжджі до Львова люди, але й самі львів’яни. Саме так часто і відбувається. Забудовники кажуть, що приблизно 40% нових квартир у Львові реєструється власне на корінних мешканців міста Львова.

Не слід забувати й комерційний аспект новобудов. Часто ринок нерухомості можна розглядати не тільки як інвестицію у майбутнє, але й інвестицію у власну нерухомість із метою здачі в оренду.

Також у Львові достатньо поширеним є ринок вторинної нерухомості, адже для купівлі квартир у новобудовах не усі мають достатньої суми коштів. Тож часто корінні львів’яни продають власне помешкання у старих будинках, докладають кошти й інвестують у квартиру у новобудові.

Втім, як показує практика, динамічний розвиток міста Львова дозволяє вибрати квартиру за будь-якими побажаннями. Забудовники, особливо у період коронакризи, пропонують достатньо вигідні умови розтермінування чи сплати за помешкання частинами.

Будь-які пропозиції на житло можна вивчати самостійно – їх у мережі Інтернет більше, ніж достатньо. А можна довіритись професіоналам у цій галузі й знайти усе необхідне у одному місці: вигідно придбати квартиру у Львові.

Найкращі пропозиції безпосередньо від власників або забудовників, з ремонтом чи без, навіть із наявністю меблів у будь-якому районі міста Львова можна знайти та вигідно придбати без жодних застережень чи побоювань.

Ваше нове житло – це вже реальність. Тільки дозвольте їй прийти.

Коментарі

Позначки: , , ,