«Видавництво Старого Лева» запрошує на події у Львові

Новини 30 Березня, 2023 78

Книга добра. Фото: knyga-dobra.blogspot.com

У п’ятницю, 7 квітня, о 19:00 у Львові відбудеться презентація книги Ірини Феофанової «Чужа-своя-рідна».

Про це пише Четверта студія з посиланням на Видавництво Старого Лева.

Героїні збірки новел — звичайні українські жінки, життя яких перевернулося догори дриґом із початком повномасштабного вторгнення. Ірпінь, Буча, Ізюм, Херсон, Маріуполь — це міста, звідки героїні — самі, з малими дітьми або й цілими родинами — утікають у пошуках притулку й спокою.

Про героїнь та власний досвід війни, підтримку та світлий сум, Перемогу й щоденні будні – у розмові авторки Ірини Феофанової та модераторки – поетеси, головної редакторки «Видавництва Старого Лева» Мар’яни Савки. Подія відбудеться у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17). Вхід вільний.

Посилання на подію: https://fb.me/e/PORVIjyj

У суботу, 8 квітня, о 15:00 у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17) відбудеться зустріч та майстер-клас з улюбленою дитячою авторкою Галиною Вдовиченко. Разом з авторкою діти матимуть змогу познайомитися з книгою «Життя іграшкових овечок», поговорити про весну, пригоди та дитинство, а ще власноруч змайструвати одну з іграшкових овечок!

Вхід вільний.

Посилання на подію: https://fb.me/e/2sGFWTO5J

***

У неділю, 9 квітня, до Львова завітає письменниця, журналістка, громадська діячка Зоя Казанжи. Запрошуємо на теплу розмову про книгу авторки «Щось таке як любов», літературу, війну та життя. Подія відбудеться 9 квітня о 16:00 у Книгарні-кав’ярні Старого Лева на Галицькій, 17.

Модеруватиме зустріч поетеса, головна редакторка та співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.

Вхід вільний.

Посилання на подію: https://fb.me/e/LIjkgevq

***

У понеділок, 10 квітня, о 18:30 у Книгарні-кав’ярні Старого Лева на Галицькій, 17 відбудеться презентація нової книги військового капелана Андрія Зелінського «Семенові зорі». Книга «Семенові зорі» — це алегорична казка, де кожен образ і персонаж — невипадковий, а кожна подія, яка трапляється з головним героєм, спонукає його до глибоких філософських роздумів і важливих висновків, сприяє особистому зростанню.

Модераторка: Мар’яна Савка.

Вхід вільний.

Посилання на подію: https://fb.me/e/401IaUTjv

***

У вівторок, 11 квітня, о 18:00 «Видавництво Старого Лева» запрошує львів’ян та гостей міста до Львівського театру ім. Леся Курбаса на презентацію книги Андрія Гуменюка “Африка”. Львівський живописець Андрій Гуменюк (Кельт) із початком російсько-української війни облишив палітру й пішов доб­ровольцем на схід. Саме війна спонукала автора почати писати. Книга «Африка» Андрія Гуменюка — це відверта розмова про війну. Це не репортаж подій, і часова послідовність тут відсутня, це чесна розповідь, як вона є, від очевидця.

Модеруватиме подію поетеса, головна редакторка та співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.

Вхід вільний.

Посилання на подію: https://fb.me/e/Ny3L7mng

Коментарі

Позначки: ,