Вибухи і відсутність води: на Львівщині згорів магазин будматеріалів

Новини 21 Лютого, 2019 133

Фото: ДСНС

У Кам’янка-Бузькому районі на Львівщині, згорів магазин будматеріалів.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 21 лютого о 01:26 надійшло повідомлення про пожежу в селищі Новий Яричів Кам’янка-Бузького району, яка спалахнула в металевому магазині з продажу будматеріалів.

«Повідомлення про пожежу надійшло із запізненням, то ж на момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вся будівля вже була охоплена вогнем через що керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити додаткову техніку та особовий склад. До місця події було додатково направлено пожежно-рятувальну техніку із міста Львова, та залучено місцеву пожежну команду села Велике Колодно.  По прибуттю підрозділів до місця виклику виникла проблема із поповненням запасів води в цілях пожежогасіння, адже найближче вододжерело знаходилось на відстані близько 1 км. То ж вогнеборці проводили гасіння пожежі методом підвозу води», – зазначається у повідомленні.

Як інформують у відомстві, у самій будівлі магазину перебувала значна кількість лакофарбових матеріалів які періодично вибухали, через що особовому складу доводилось працювати з особливою обачністю.

Фото: ДСНС

О 03:14 пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено магазин та будівельні матеріали на площі 200 кв.м. та пошкоджено дерев’яне вікно сусідньої будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 21 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

 

Коментарі

Позначки: ,