Вибух газу у Львові: травмований робітник відмовився від госпіталізації (ФОТО)

Новини 21 Грудня, 2019 357

У Львові у квартирі на 9 поверсі вибухнув газ. Фото Варта-1

За інформацією від заступника міського голови Львова Сергія Бабака, сьогодні стався вибух газу у новобудові на вул. Шевченка, 60. Будинок не перебуває на балансі ЛКП, але був зданий в експлуатацію. Травмований робітник від госпіталізації відмовився. На місці події працюють відповідні служби. Про це інформує прес-служба ЛМР, пише Четверта студія.

За даними районної адміністрації, працівника, який проводив роботи з монтажу газового котла, власники квартири пізніше самі завезли у 8-му міську клінічну лікарню.

«Сьогодні у новобудові на вул. Шевченка, 60, яка не перебуває на балансі ЛКП, стався вибух газу. За попередньою інформацією, на останньому поверсі будинку робітник або власник квартири проводив ремонтні роботи зі встановлення газового обладнання. Саме під час робіт стався вибух газу. Робітник травмований, але нетяжко, тому від госпіталізації відмовився. Пожежі у будинку не виникло, лише ударною хвилею вибито вікна.

У Львові у квартирі на 9 поверсі вибухнув газ. Фото Варта-1

Зараз на місці події працюють пожежники, ДСНС, представники районної адміністрації. Попередня причина вибуху — порушення правил безпеки при монтажі газового обладнання”, — повідомив Сергій Бабак.

Як уточнили на «Гарячій лінії міста», працівник отримав термічні опіки 2 та 3 ступеня обличчя, шиї, верхніх та нижніх кінцівок.

Коментарі

Позначки: , , ,