Вибори в ОТГ: відкрито перші кримінальні провадження

Новини 29 Жовтня, 2017 61

Ілюстративне фото

У період проведення виборчої кампанії до поліції надійшло 71 повідомлення про події, пов’язані з цим процесом

Правоохоронні органи відкрили на даний час шість кримінальних проваджень за результатами перевірки повідомлень про порушення на місцевих виборах об’єднаних територіальних громад, – повідомляє прес-служба Національної поліції України.

“За результатами перевірки повідомлень слідчими підрозділами відкрито 6 кримінальних проваджень. Два з них відкрито у зв’язку з надходженням інформації про можливий підкуп виборців шляхом роздачі так званих “продуктових наборів” –в Кілійському районі Одещини та в Хмельницькому районі Хмельницької області”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, станом на 9:00 відкрито 1919 виборчих дільниць. Дві з дільниць відкрилися із запізненням: у селі Чайковичі Самбірського району Львівської області та в селі Матусів Шполянського району Черкаської області. Невчасне відкриття дільниць пов’язане з повторним перерахунком виборчих бюлетенів.

Також, за даними відомства, на даний час не працює одна виборча дільниця – в селі Софіївка Білозерського району Херсонської області. Члени комісії встановили відсутність у виборчих бюлетенях прізвища одного з кандидатів.

Разом з тим, додали у поліції, в період проведення виборчої кампанії до територіальних органів поліції надійшло 71 повідомлення про події, пов’язані з цим процесом.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відбуваються місцеві вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді.

Ілюстрація: Файне місто

Коментарі

Позначки: , ,