Вибори: Садовий виставляє себе захисником приміських маршруток

Новини 08 Червня, 2020 1 693

Садовий таксист. Колаж Ігор Стукалець

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що тисячі людей щодня приїжджають до Львова з навколишніх міст і сіл і  третій місяць вони змушені шукати альтернативні(часто незаконні та небезпечні) способи, щоб потрапити в місто. За його словами,  він мав спільну нараду з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким  і вважає за необхідне відновити роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень.

Як пише “Четверта студія”, про це написав міський голова Львова андрій Садовий на своїй сторінці у ФБ.

Як пише Садовий, “на вихідних мали спільну нараду з Прем‘єр-міністром. Разом з Максим Козицький переконували голову Уряду дати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень”.

Садовий зазначає, що “майже 150 тисяч людей щодня приїжджають до Львова з навколишніх міст і сіл” і наголошує, що “вже третій місяць вони змушені шукати альтернативні(часто незаконні та небезпечні) способи, щоб потрапити в місто”.

“Також я вважаю, що ми можемо відновити роботу фітнес-центрів. Це атрибут здорового способу життя. Ми вже напрацювали протоколи для їхньої роботи в умовах карантину. Люди мають право на фізичну активність і здоров’я. Сподіваюсь Кабмін нас почує і вже завтра на засіданні ці ініціативи будуть враховані”, – заявив Садовий.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,