Вибори-2022: “Слуги народу” хочуть організувати перевибори у Львові

Новини 13 Жовтня, 2021 580

Привид перевиборів блукає Львовом, або Складний вибір Садового

“Слуги народу” хочуть організувати перевибори у Львові.

Про це у Фейсбуці пише політик Володимир Гірняк, інформує Четверта студія.

Уже 3 листопада Окружний адміністративний суд міста Києва може скасувати, як протиправну, постанову ЦВК, на підставі якої провели місцеві вибори у Львівській МТГ.

“Ухвалення такого рішення (що цілком ймовірно) фактично відкриває шлях до перевиборів Львівської міської ради (уже без бунтівного Малехова) та голови громади. Не буду вдаватися до юридичних аспектів справи, бо, як відомо, українське правосуддя часто послуговується не законом і здоровим глуздом, а політичною доцільністю. Свого часу я вже наголошував, що зараз перевибори потрібні хіба «Слугам народу», які не мають нині представництва у Львівській міськраді, але зможуть його здобути, розраховуючи на підтримку лояльного до зеленої влади Андрія Садового. А підсилити свої впливи в місті у контексті майбутньої президентської кампанії їм просто необхідно”, – наголосив Гірняк.

Він додав, що “говорячи іронічно та цинічно, перевибори можуть бути навіть корисними для Львова.

“Принаймні, пан Садовий з усіх сил спробує нарешті закінчити ремонт порозриваних доріг, прискорити запровадження електронного квитка і, що найголовніше, з усією відповідальністю підійти до проблеми забезпечення теплом, яка гостро стоїть у кожному українському місті.

Врешті, Андрій Іванович мав би визначитися на чиєму він боці: в одних лавах із патріотами Львова, чи в товаристві путінських фрідманів з Москви і космополітичних невігласів з Києва. А зробити цей вибір йому буде дуже нелегко”, – пише політик.

Він додає: “Але кажучи серйозно та прагматично, маємо розуміти головне. Будуть навесну перевибори, чи ні – першочерговим завданням усіх проукраїнських сил Львова уже сьогодні є консолідація. Ми зробимо своє місто успішним, лише коли об’єднаємось довкола ідеї такого Львова, в якому влада не буде брехати своїм громадянам, а музику в нашому домі не крутитимуть за сумнівні гроші ворожих Україні олігархів”.

Коментарі

Позначки: , , ,