Виборці депутатки від «Слуги народу» Олени Копанчук хочуть аби вона склала депутатські повноваження

Новини 12 Вересня, 2019 1 294

Фото: Depo.Хмельницький

В мерії Нетішина зареєстрували е-петицію з вимогою притягнути щойнообрану депутатку до відповідальності.

Нетішинці розпочали збір підписів до е-петиції з вимогою “відставки” депутатки по ВО №189 Олени Копанчук.

Про це повідомляє Depo.Хмельницький.

“У зв’язку із грубим порушенням народним депутатом України, обраним у 189-у виборчому округу, Копанчук Оленою Євгенівною, вимагаємо: від депутатів Нетішинської міської ради прийняти на черговій сесії Нетішинської міської ради звернення від імені виборців 189-о виборчого округу міста Нетішин до народного депутата України, обраного у 189-у виборчому округу, Копанчук Олени Євгенівни, із закликом написання особистої письмової заяви про складання депутатських повноважень відповідно до ч.1 ст.4. Закону України “Про статус народного депутата України”,” – йдеться у петиції.

На думку ініціатора збору підписів Сергія Почебули: “Ціна Конституції України – тисячі життів її захисників, а не депутатська зарплата! #ЗробимоКнопкодавівРазом”.

Нагадаємо, засідання фракції “Слуга народу” з питання кнопкодавства має відбутись “завтра, а можливо й сьогодні”. Про це сказав сьогодні Олександр Дубінський.

Ще 3 вересня народний депутат-мажоритарник від “Слуги народу” Сергій Литвиненко проголосував за іншого “слугу”, ймовірно Олександра Скічка. А вже 11 вересня народну депутатку від “Слуги народу” Олену Копанчук також спіймали на неособистому голосуванні. І вже сьогодні вона на засіданні Верховної Ради вибачалася та каялася за те, що кнопкодавила та відмовилася від місячної зарплати.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,