Виборів не буде, бо Зеленському не перемогти під час війни, – Княжицький

Новини 18 Листопада, 2023 158
Микола Княжицький. Фото: Еспресо Захід

Микола Княжицький. Фото: Еспресо Захід

Для потреб кампанії оточення Зеленського готувало удар по військових і, зокрема, генералу Валерію Залужному

Володимир Зеленський видав велику таємницю російських спецслужб. Вони начебто готують операцію з кодовою назвою «Майдан-3». Завдання операції – розколоти українське суспільство, створивши «хаос», щоб усунути Зеленського з посади.

Про це Президент України сказав іноземним журналістам у четвер, 16 листопада.

Він додав, що інформацію про російську спецоперацію має українська розвідка, вона «також надійшла від наших партнерів». Для росіян Майдан – «це переворот, тому операція зрозуміла».

«Що ж зрозуміле не лише те, що росіяни мріють про переворот в Україні. Ясним є і те, що серед тих, хто допомагає Кремлю, є українська влада.

Майдан не виникає на порожньому місці, його не може підготувати й спровокувати жодна спецслужба: російська, американська, українська, чи будь-яка інша», – пише у Фейсбуці нардеп Микола Княжицький.

«Українці виходили на Майдан тоді, коли влада не залишила їм вибору. Через намагання забрати в нас свободу і демократію . Майдани відбувалися через засилля корупції, відмову від інтеграції з Європою й намаганням загнати нас у російське стійло.

Сьогодні українці точно не хочуть виходити на Майдан, бо в нас війна і ворог усередині країни. Ми маємо робити все для перемоги і для миру на нашій землі.

Ми об’єдналися довкола захисту незалежності та Збройних сил України.

Зеленський і його оточення хотіли зруйнувати нашу єдність пропозицією провести президентські вибори навесні наступного року. Хоча 80% відсотків українців виступають проти таких виборів.

Для потреб кампанії оточення Зеленського готувало удар по військових і, зокрема, генералу Валерію Залужному.

Отже, якщо росіяни готували операцію «Майдан-3», то напевно з урахуванням передвиборчої гарячки в Україні й безвідповідальних дій оточення Зеленського.

Але виборів не буде, бо в офісах на вулиці Банковій зрозуміли, що їм не перемогти на виборах під час війни.

Висновок простий: кожен має робити все для України, а не займатися втіхою власних амбіцій.

А влада має припинити лякати українців і наших партнерів перспективою нового Майдану. Просто, працюйте відповідально і обʼєднуйте суспільство не цензурованими телемарафонами олігархів за бюджетні кошти.

PS . А взагалі три майдани уже відбулися. Перший називався Студентською Революцією на Граніті», – написав Княжицький.

Коментарі

Позначки: