Ви пишете Україну з маленької літери – військові на зустрічі “Діалоги про Україну” у Львові

Новини 08 Жовтня, 2019 490

Сьогодні, 8 жовтня, на Львівщині відбулась дискусія між урядовцями держави, Народними депутатами України та громадськістю області щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі у межах програми «Діалоги про Україну»,  яку ініціював Офіс президента.

У обговоренні взяли участь політичний директор Міністерства закордонних справ України Олексій Макеєв, перший заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Антон Колумбет та заступник міністра оборони України Аліна Фролова, голова Львівської облради Олександр Ганущин та голова ЛОДА Маркіян Мальський.

У межах зустрічі з залу до спікерів лунало чимало запитань, зокрема, про доцільність відведення військ на Донбасі.

Присутні у залі воїни та ветерани АТО, вдови та близькі загиблих на фронті хлопців та дівчат, один за одним резонно зауважили, що відвід військ на власній землі – це капітуляція.

“Ви пишете Україну з великої літери, не потрібно робити цього, не руйнуйте все, що було здобуто важкою працею та ціною життів за останні 5 років”, – сказав український військовий та громадський діяч Тимур Баротов.

 

Коментарі

Позначки: , , ,