Вулицю Личаківську відкрили для проїзду: наразі з реверсивним рухом

Новини 17 Листопада, 2020 471

Фото: Роман Балук/ЛМР

У Львові від сьогодні на вул. Личаківській дали змогу проїзду для транспорту, однак на ділянці від вул. Букова до «Ензиму» наразі організовано реверсивний рух.

Як пише  «Четверта студія», про це повідомили у Львівській міській раді.

Як зазначається, капітальний ремонт вул. Личаківської на ділянці від вул. Букової до межі міста завершується. Як повідомила Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор», учора підрядник асфальтував праву сторону вулиці – зі сторони «Ензиму». Паралельно встановлюють бордюри. Від сьогодні на вул. Личаківській дали змогу проїзду для транспорту, однак на ділянці від вул. Букова до «Ензиму» наразі організовано реверсивний рух.

«Днями підрядник проводить асфальтування вул. Личаківської – від вул. Букової до «Ензиму», бо ділянка від м. Винники до «Ензиму» вже повністю заасфальтована, і практично повністю встановлено бар’єрне обгородження.

Сьогодні ми вже дали можливість проїзду вул. Личаківською для транспорту. Але наразі на ділянці від вул. Букової до «Ензиму» буде реверсивний рух. Для цього встановлено спеціальні світлофори. Паралельно підрядник буде встановлювати бордюри, замощувати хідники та ін”, — повідомила Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».

За її словами, протяжність дороги, яку ремонтують, — 4 км 100 м.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», проектом ремонту вул. Личаківської була передбачена розчистка площі від кущів та дрібнолісся, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкцію дощового каналізаційного колектора прокладання електролінії зовнішнього освітлення, пониження всіх існуючих кабельних ліній на 1 м. від поверхні, заміна ділянок газопроводу, ремонт кабелів зв’язку. Перевлаштування існуючих тротуарів в межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг. Влаштування нових зупинок громадського транспорту та доведення до нормативних параметрів існуючих. Для безперешкодного і зручного пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями проектом передбачено пониження бортового каменю, позначення наближення до пішохідного переходу та посадкових майданчиків плиткою з тактильним покриттям.

Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь», — 160,3 млн грн.

Як повідомлялося, чи відкриють сьогодні для проїзду транспорту дорогу Винники-Львів?

Коментарі

Позначки: , , ,