“Вставай”: YAKTAK випускає мотивуючий трек, для всіх, хто прагне досягнути своїх цілей

Новини 13 Липня, 2023 231

Український музикант та виконавець YAKTAK презентує свій новий трек “Вставай”, який є справжнім джерелом мотивації та натхнення. Пісня стає посланням для кожного, хто бажає творити та реалізовувати свої найсміливіші мрії.

Музична композиція “Вставай” пронизана енергією та рішучістю, надихаючи всіх покинути свою зону комфорту та відчинити двері до незвіданого світу можливостей. Трек стає справжньою мантрою, що допомагає подолати всі сумніви й перешкоди на шляху до успіху. Він збуджує в слухачах внутрішню силу та мотивацію для розвитку та досягнення своїх цілей. 

Не стій на місці, рухайся вперед і розвивайся. Навіть якщо здається, що у тебе нічого не виходить, не зупиняйся. Немає нічого неможливого, коли у тебе є внутрішня сила та віра у себе“, – коментує YAKTAK.

Дивитись кліп “Вставай” за посиланням

Додамо, що після двох аншлагів у Malevich Concert Arena та на численні прохання публіки,  організатори VINIL Concert agency вже оголосили про ще один концерт у Львові. Спеціально до цієї події YAKTAK готує нову програму “На біс!” та виступить 23 липня у Львові у !FESTrepublic з великим open-air концертом.

Квитки вже у продажу.

Повний графік туру YAKTAK за посиланням.

Коментарі

Позначки: