Все, що ми бачимо у виконанні Зеленського і його влади – це фарс, а не державне управління, – Фріз

Новини 19 Січня, 2020 679
Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Нинішня влада замість ефективного управління країною демонструє показові шоу і перетворює будь-яку кризову ситуацію на публічний фарс. Про це заявила народний депутат з фракції «Європейська Солідаоність» Ірина Фріз в ефірі телеканалу «Прямий», коментуючи «псевдовідставку» прем‘єра Гончарука, яка була розіграна перед суспільством у кращих традиціях «95-го кварталу».

«Це абсолютний фарс, який насправді з точки зору реальності дає нам можливість побачити абсолютно правову безграмотність людини, яка навіть у своїй біографії пише, що має юридичну освіту. Я зараз про пана Гончарука. Тому що ті дії, які він влаштував, насправді свідчать про невігластво, зневагу і нерозуміння процесів, які мають відбуватися, якщо ти реально хочеш піти у відставку. Це по-перше», – нагадала Фріз про те, що за Конституцією прем‘єр має подавати заяву про відставку Парламенту, а не президенту.

«По-друге, в мене таке останнім часом враження, що керівник «95 кварталу» після виборів просто перейшов в іншу будівлю, і всі делеговані ним особи у різні гілки влади насправді є великою командою «95 кварталу», яка відпрацьовує скетчі, мізансцени, сценки і мініатюри для того, щоб було цікаво. Шоу – а потім вони всі їдуть на відпочинок. З цим і пов’язані такі дуже часті відпочинки пана Зеленського. Він як актор втомлюється, як актору після будь-якого шоу йому потрібен відпочинок. Тому він за 8 місяців перебування на своїй посаді вже 6 разів, здається, був у відпустці», – переконана Фріз.

Коментарі

Позначки: , ,