Вперше після смерті Руслани Писанки чоловік прокоментував хворобу і поділився спогадами про дружину

Новини 25 Липня, 2022 149

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Сьогодні, вперше після смерті дружини, її чоловік Ігор Ісаков розповів про останні дні дружини та поділився спогадами про їхнє спільне життя.

Про це повідомляє ТСН, пише «Четверта студія».

Нагадаємо, раніше дописом у соцмережах чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів про хворобу, що обірвала життя ведучої та акторки. Сьогодні ж Ігор за допомогою відеозв’язку поспілкуваівся зі “Сніданком з 1+1”, розказуючи про останні дні життя коханої дружини. У чоловіка запитали, чому Руслана Писанка вирішила приховувати свою хворобу від всіх, на що Ігор відповів:

“Вона не хотіла, щоб її бачили в такому стані. Коли ми виходили на вулицю після чергової крапельниці, завжди фарбувалася, посміхалася, одягала перуку чи шапочку, щоб ніхто нічого не здогадався. Хоча я тримав її за руку і розумів, що вона напружена, як камінь. Але вона посміхалася”.

Лікування Руслана Писанка проходила в Німеччині, де вона й пішла з життя. Її чоловік каже, що вдячний друзям, які дозволили пожити в їхньому будинку, останні дні Руслани пройшли у домашньому затишку. Про дружину Ігор згадує: “Руся була людина-магніт, яка притягувала позитивних людей”.

Згадав Ігор Ісаков і про першу зустріч з Русланою Писанкою, коли він спеціально приїхав до неї на побачення з Черкас і прочекав 3 години. А потім акторка повела його до Софії Київської, де уважно спостерігала за майбутнім чоловіком.

Зараз Ігор не мож стримати сльози, коли згадує дружину. Вчора дописом у соцмережах він повідомив про те, що починає благодійний збір в пам’ять про дружинуа всі зібрані гроші збирається передати на лікування незнайомій дитині, яка так само, як і Писанка, хворіє на рак.

“І якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс”, – написав Ігор.

Коментарі

Позначки: