Воїни з передової закликають долучитися до забігу та збору коштів на пікап для Бахмуту

Новини 26 Березня, 2023 48

Бійці 3-ї ОШБр ЗСУ візьмуть участь у благодійному забігу аби зібрати кошти на пікап для виконання бойових задач на бахмутському напрямку. Воїни записали відеозвернення та закликали доєднатися до проєкту всіх небайдужих. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Захисники зазначають, що у епіцентрі бойових дій зараз постійно відчувається дефіцит якісного транспорту для швидкої роботи артилерії.

“Маємо нагальну потребу у високопрохідних автомобілях для виконання бойових задач, тому заохочуємо вас підтримувати біговий марафон Run Ukraine, який буде допомагати нам фінансувати наш автотранспорт” – закликають у відео бійці 3-ї ОШБр ЗСУ.

Артилеристи підрозділу прикладом тренувань спонукають небайдужих громадян пробігти 26 березня обрану дистанцію від символічних 100 метрів до 10 км або вільну відстань аби підтримати українську армію.

Доєднатися до збору можуть небайдужі з будь-якого куточку світу та нагадати, що серце нашої країни б’ється по всій Землі. Кульмінацією проєкту стане офлайн забіг який відбудеться у Києві. Проєкт має назву День 396: Київська десятка незламності — адже відбувається у 396 день повномасштабного вторгнення в Україну.

Щоб взяти участь у події не потрібно бути професійним атлетом, адже подія розрахована і на любителів, які пробігають 3-5 км.

Run Ukraine — організатор наймасштабніших спортивних заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.

3-я окрема штурмова бригада ЗСУ — підрозділ Збройних сил України, сформований 9 березня 2022 року на базі підрозділу територіальної оборони «Азов», що почав створюватися у Києві з перших днів російського вторгнення 2022 року; 26 січня 2023 перетворений на окрему штурмову бригаду Сухопутних військ ЗС України. Бійці бригади брали участь у звільненні Київської області, Херсону й Херсонської області, а також боях за Бахмут. Десантувалися в оточений Маріуполь та воювали на Запорізькому напрямку.

Коментарі

Позначки: ,